Heikki Takala - Valokuvaaja Tampere

Valokuvaukseni alkoi hyvin pienin askelin noin viisitoista vuotta sitten, jolloin aloitin freelance-toimittajan urani. Pieniin lehtiin kirjoittelu vaati aina toimittajalta myös auttavat kuvaustaidot, ja vailla koulutusta saati silmää pyrin ottamaan aina kuvia jotka ankkuroivat kirjoittamani tekstin paperille, ja herättivät mielikuvia. Joitakin vuosia myöhemmin aloin käsittelemään aihetta toisin päin, ja nyt pyrin ottamaan kuvia jotka itsessään kertovat tarinan.

Tänä päivänä erikoistun niin hää- kuin tapahtumakuvaukseen freelance-toimittajan töiden ohella. Oma erikoistumiseni on johtanut minut lähelle dokumentaarista kuvausta, sekä niin kutsuttua street-kuvausta, jossa tilanteet eivät ole harjoiteltuja, ja valo jota käytän on useimmiten vallitsevaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita ettenkö osaisi käyttää ulkoisia valonlähteitä, ja ymmärrän koska salaman tulee välähtää ja koska ei. Pääasia on, että asiakkaani on tyytyväinen, tästä syystä käyn mielelläni läpi ensin sen mitä kulloinkin halutaan yksityiskohtaisesti.

Ota yhteyttä joko sähköpostilla heikki.takala@gmail.com tai soita 0442658004 ja katsotaan mitä saadaan aikaiseksi.

Erikoistuminen

Olen omillani niin häissä kuin erilaisissa tapahtumissa. Haluan tallentaa asioista välittyvän tunteen, ja toivon että se välittyy myös katsojalle.


Kalusto

Kaksi reppua selässä, toisessa jalustoja ja toisessa kamerarunkoja. Pystyn dokumentoimaan asioita ympäri Suomen, enkä ole rajoitettu vain kotikaupunkiini Tampereelle.


Nykyiset työnantajat

Olen tehnyt töitä lukuisille julkaisuille, joista suurimmat ovat  Pelaaja, Ilta-Sanomat, Peliplaneetta, Dome.fi, Lumonetti sekä Kymen-Sanomat.

Using Format